Hvorfor OpusCare ?

Vores primære værdier er loyalitet, ærlighed og positivitet, samt en struktureret tilgang til det pædagogiske arbejde. Dét mener vi er den rette opskrift, for at skabe det fornødne engagement i relationen til både virksomhederne og borgerne.

Kontinuitet en del af vores grundkoncept – vi ved af erfaring, at dette skaber tryghed og ro. – Derfor er et samarbejde mellem institutionerne og OpusCare vigtigt, for at kunne skræddersy fremtidige løsninger. Der bliver en opfølgende samtale efter endt arbejde for, at afslutte/følge op på fremtidige opgaver – dette igen for at skabe mere regelmæssighed.

Vikarer fra OpusCare er medarbejdere som ved hvad det vil sige at ”stå i det” – og har benene solidt plantet på jorden. Hos os tilstræber vi, at vikarerne efterlader en rolig fornemmelse i maven og med et tilsagn om at der er styr på tingene. Tilkobling af vikarer bliver afhængig af virksomhedens størrelse og opgave. Dvs. at OpusCare sammensætter et ”team” til at varetage institutionens behov.

Akut/special projekter fra OpusCare bliver individuelt planlagt og udført af kompetent og målrettet personale, som har en massiv erfaring i netop disse opgaver. Pædagogikken vil tage udgangspunkt i borgerens forudsætninger, samt kommunens ønsker og et eventuelt videre forløb ved en endelig anbringelse.

Hvorfor OpusCare? – Vi Tager vare på mennesket og vi har en solid erfaring i at kunne stå i tingene. Vi prioriterer din tid først og gør det med et smil.

access, many, hands