Om OpusCare

Grundlæggelsen

OpusCare blev grundlagt i 2020 af Mads Bisgaard, da han gennem sin årelange erfaring og beskæftigelse indenfor det socialpædagogiske og socialpsykiatriske område er blevet bevidst om, hvor mange borgere, der ikke kan håndteres indenfor botilbudenes nuværende rammer. Gennem dialog med ledere og kolleger i flere af landets kommuner, har Mads derfor etableret OpusCare som et eksternt tilbud, der kan yde den rette indsats til de borgere, der for nuværende desværre oplever skiftende vikarer fra dag til dag.

Vores grundholdning

OpusCare er rodfæstet ud fra en grundholdning om at kunne tilbyde indsatser fra erfarne medarbejdere indenfor socialpædagogisk og socialpsykiatrisk arbejde til en pris som fortæller, at det bliver gjort med hjertet. Det er ejerens intention at skabe en virksomhed, hvor medarbejderne tilstræber at indgå i den daglige rutine, fordi erfaring viser, at dette skaber den største ro og tryghed. Endvidere tilstræber vi kontinuitet i ethvert samarbejde, med henblik på at skabe ro og stabilitet for såvel borgere som samarbejdspartnere. 

MADS BISGAARD

STIFTER OG INDEHAVER

Mads er med sine 13 års erfaring en garvet mand i faget. Han har gennem sit arbejdsliv beskæftiget sig med borgere med misbrug, skizofreni, autisme, komorbiditet, medfødt hjerneskade og meget andet indenfor Servicelovens § 66, 85, 107 og 108.

Desuden har Mads arbejdet med meget fysisk udadreagerende borgere, samt børn og unge – Mads har i den forbindelse også fungeret som afdelingsleder og daglig ansvarlig.